Sumio-pas aanvragen

Consumenten Pas aanvragen

Geboortedatum

Door onderstaande vragen volledig in te vullen maak je kans op een cadeaupas van Sumio ter waarde van € 1000,-!

Kosten per pas, inclusief administratiekosten voor consumenten € 10,00

Zakelijk Pas aanvragen

Geboortedatum

Zo ja, vul dan onderstaande velden zo volledig mogelijk in:

Naam Sumio Company:

Klantnr. bij dit Sumio onderdeel:

In welk jaar:

Wilt u ook korting weggeven met uw eigen Webshop/Webwinkel voor collega-bedrijven en consumenten? Bedenk wel dat dit één en al hetzelfde percentage is waar géén onderscheid in mag zitten!

Zo ja, hoeveel bedraagt dan de korting? Graag zo gedetailleerd mogelijk invullen. Het liefst hebben wij een korting zonder uitzonderingen. Bedenk wel, dat als wij dit promoten, u vele klanten kunt verwachten die u ander nooit in uw webshop/webwinkel zou hebben gehad...

Mijn vaste korting bedraagt in ieder geval:

%
over de meeste artikelen die ik te koop heb staan in mijn webshop/webwinkel zolang ik deel uitmaak van de Sumio Passen Lidmaatschap. Uitzonderingen waar geen korting op mogelijk is, zijn:

Kosten voor ondernemers om mee te doen met het Sumio Passen Lidmaatschap, inclusief administratiekosten, éénmalig en inclusief btw € 25,00

VIP Pas aanvragen

Geboortedatum

Welk(e) onderdeel (-en) heeft u aangekocht? Zo ja, vul dan onderstaande velden zo volledig mogelijk in:

Naam Sumio Company:

Klantnr. bij dit Sumio onderdeel:

In welk jaar:

Deze V.I.P. pas kost jaarlijks een bedrag van € 500,00. Hierover wordt geen btw berekent maar is wel aftrekbaar als kostenpost. Voor dit bedrag wordt u uitgenodigd om regelmatig een seminar en meetings bij te wonen, geheel kosteloos. Jaarlijks ontvangt u een leuk cadeau. Ook kan er een uitstapje op het programma verschijnen waar u aan deel kunt nemen. De V.I.P. pas is persoonsgebonden. Wilt u meerdere bedrijfsleden lid maken, dan geldt voor elk volgend lid een bedrag van € 400,00. Dit moet dan wel direct gemeld worden. Achteraf is het niet mogelijk nog bij te bestellen.

Golden Card aanvragen

Geboortedatum

Welk(e) onderdeel (-en) heeft u aangekocht? Zo ja, vul dan onderstaande velden zo volledig mogelijk in:

Naam Sumio Company:

Klantnr. bij dit Sumio onderdeel:

In welk jaar:

Deze GOLDEN CARD. pas kost jaarlijks een bedrag van € 1000,00. Hierover wordt geen btw berekent maar is wél aftrekbaar als kostenpost. Voor dit bedrag wordt u regelmatig uitgenodigd om seminars en meetings bij te wonen, geheel kosteloos. Jaarlijks ontvangt u een leuk cadeau. Ook zullen er uitstapjes op het programma verschijnen waar u aan deel kunt nemen, volledig GRATIS! De GOLDEN CARD is persoonsgebonden. Wilt u meerdere bedrijfsleden lid maken, dan geldt voor elk volgend lid een bedrag van € 1000,00. Korting wordt hierop niet verstrekt. De GOLDEN CARD Members worden als eerste op de hoogte gesteld van de nieuwste ontwikkelingen binnen onze organisatie in een speciale bijeenkomst.