Over ons


Sinds 2004 ben ik, Alex Helsdingen (46 jaar), bezig met internet. Internet is dé toekomst! Alles gebeurd met de computer en met de mobiele telefoon... En alles wat ertussen zit... Was tot een aantal jaren terug alleen nog maar bellen en sms-sen mogelijk met de mobiele telefoon, nu kan je er bijna alles op doen!  Het is een multi- functioneel ding geworden in onze samenleving!


Samen met mijn zoon Richard (nu 18 jaar in 2015) ben ik dit avontuur begonnen op internet. Hij doet een opleiding Netwerk Applicatie en Media Ontwikkeling op het ROC in Leiden en dat komt goed van pas in het werk wat wij ook doen.  Ik ben zelf de denktank en heb alles in kaart gebracht en samen overleggen en discussiëren wij veel.


Wij hebben veel van internet geleerd van Eelco de Boer, inmiddels een omstreden Internet- Goeroe in Nederland. Ook zijn opvolger Tonny Loorbach die eerst een medewerker was van Eelco, is behoorlijk opgeklommen als Internet Expert op het gebied van S.E.O. (Zoekmachine Optimalisatie) hebben veel stof tot inzicht gegeven waar je allemaal op moet letten. Wij hebben dit allemaal ter harte genomen en ik ben daarna aan zelfstudies begonnen.


Heel veel uitgeprobeerd en vele webshops gehad waar ik vele obstakels tegenkwam. En beseffende, dat als ik ze tegenkwam, anderen ze ook tegen zouden moeten komen. En dan loop je vaak vast. En kan je bijna nergens met je vragen naar toe. Er is niets erger dan vragen onbeantwoord blijven en niet met je zaak verder kunnen gaan...


Ik ben daarna gaan bedenken hoe het beter kon... Kijken en zoeken naar mogelijkheden om iets te maken waar helemaal geen drempels meer in zitten. Makkelijk te bewerken is en bovendien nog eens heel eenvoudig om mee te werken... Ik had het gevonden! Het zou wel een totaalsysteem pakket moeten worden met alles erop en eraan... Dat zal veel werk worden, maar tegelijkertijd een enorm leuke uitdaging als het zou gaan lukken...


WebsiteABC.nl en WebshopABC.nl

Onze modules zijn te vinden op WebsiteABC.nl en WebshopABC.nl maar nog niet actief!  Je kunt hier al wel je pakket of module bestellen met hoge korting!!!  Voor slechts 497,00 euro in plaats van 997,00 euro!  Dus doe hier je voordeel mee!  Bovendien wordt je dan uitgenodigd op de dag van lancering vorzien van een BBQ met een bekende kok en een party met DJ Marc Perera!


GPSdates.nl

Nu (5 mei 2015) heb ik het 2e programma eindelijk online staan. Het betreft een unieke datingsite (GPSdates.nl) waar ik alle zeilen op moet bijzetten om bekendheid te creëren. Om zodoende een begin te kunnen maken om een beetje publiek te krijgen en het begin van een imperium te gaan bouwen... In 2016 zijn spotjes te horen op radioNL van juni t/m oktober.


1000cadeaus.nl en MasterMegaStore.nl

Het eerste project was overigens 1000cadeaus.nl, welke dagelijks gemiddeld 3 bestellingen telt en is sinds 01 juli 2014 actief met verkopen. Dat gaat steeds beter en steeds meer mensen weten deze webshop te vinden. Ook hierin hebben wij veel geleerd over webshops. Wij vinden het leuk om onze ervaringen te delen met clubgenoten. Een grotere, 2e webshop is in de maak, kan al wel bekeken worden, maar wij werken graag met een voorraad, zodat wij snel kunnen leveren. Dat gaat met MasterMegaStore.nl nog wel eventjes duren omdat de voorraad die daar voor nodig is, veel méér is dan bij 1000cadeaus.nl.

 

01-02-2016

Sumio breidt uit.....met Sumio-Events.nl

Sumio heeft een aantal nieuwe bedrijven opgestart. Sumio-Events.nl is een zeer belangrijke website waar alle evenementen die via Sumio worden geregeld staan vermeldt. Zowel de evenementen van NetwerkVrienden ''Open-Koffie'' dagen staan hierop vermeld als wel de Party's met verschillende DJ's. Houd deze website dus in de gaten...


15-04-2016

Tsirt4me.nl, Stroopwafelbakkers.nl en SchoneLuchtNederland.nl zijn websites die alvast zijn geinstalleerd maar die gaan volgend jaar actief online...


15-08-2016

SublimoWebSolutions.nl 

Voor bedrijven die nog geen website hebben of wél een website hebben maar één die veroudert is, een website maken, een website designen of welke hulp je ook nodig hebt, dan kan je SublimoWebSolutions.nl hiervoor contacten!  Ook logo's ontwerpen en huisstijlen ontwikkelen hehoren tot de mogelijkheden. Ook vindt je deze button daarom rechts van deze website.


Sumio.nl met een Missie 

Op deze Sumio.nl website wordt het geheel dus aan elkaar gekoppeld en bestaat straks uit méér dan 80 onderdelen. Onze missie is om anderen te helpen met het bekendmaken van hun website/webwinkel in het wereldwijde web en bij de consumenten.  Dit is namelijk het meest lastige onderdeel om succes te hebben.  Sumio biedt vele mogelijkheden om bekendheid te kweken en als je dat ter harte neemt en alle Tips uitvoert die voor jou van toepassing zijn, kom je vanzelf hoger en hoger in je niveaus.  Elk bedrijf moet investeren, dat geldt voor een Sumio-relatie natuurlijk ook!  Je moet reclame maken en netwerken.  Sumio biedt hiervoor vele opties die bovenal niet verplicht zijn! Maar een mogelijkheid om er aan mee te doen...   Als Sumio-relatie heb je bij ons een streepje vóór...  en profiteer je van alle mogelijke basiskortingen.  Voor de extra kortingen,  is de Sumiopas aan te vragen.  Hiermee kan elk bedrijf én consument korting krijgen bij de meeste webwinkels die aangesloten zijn bij Sumio.nl.  Deze kortingen kunnen verschillen van bedrijf tot bedrijf maar u kunt altijd rekenen op korting!   Wij hebben alles uitgezocht voor onze relaties zodat niemand meer iets hoeft te zoeken en zit alles voordelig voorgeprogrammeerd in Sumio.nl.  Mogen wij jou ook binnenkort verwelkomen bij een onderdeel van Sumio.nl?


23-09-2016

Maestro Prints

Heb je briefpapier nodig? Visitekaartjes? Folders?  Wij kunnen alles leveren en wat je nodig hebt; van briefpapier, visitekaartjes, folders en etiketten, tot enveloppen met je eigen logo aan toe!  Je kan een offerte aanvragen als je dit wenst.  Zelfs bedrijfsvlaggen leveren behoren tot de mogelijkheden.  Ook hiervoor kan je een offerte opvragen.


23-09-2016

Helsdingen Products & Services

Onder deze noemer kan eigenlijk alles geleverd worden waar vraag naar is en waar ik 'ja' op zeg of akkoord op geef.  Tegen scherpe tarieven leveren wij diverse diensten van uiteenlopende zaken. Alles is op aanvraag en pas na akkoord van beide partijen wordt de opdracht(-en) uitgevoerd binnen de gestelde termijn.


5 December 2016

Introductie Boekje ''Internettaal'' voor startende webwinkeleigenaren

Het ABC om een goede start te maken met een webwinkel of website.  De meeste mensen weten niet waar ze aan beginnen of hoe het allemaal werkt op het internet.  In het leven begin je ook niet met lopen.....  je begint met kruipen, dan staan, dan lopen en vervolgens rennen....  Zo is het ook met internet.  Je begint eerst met een stukje basiskennis, vervolgens ga je aan de slag met de website en dan is er een 2e deel van het boekje waarin meer inhoudelijk op details wordt ingegaan wat je beter kunt doen en beter kunt laten.


12 Januari 2017

Webwinkelomzet groeit

Webwinkelomzet groeide in 2016 met 15% !  Dat is meer dan verwacht!  Maar het geeft wel aan dat er een behoorlijk marktaandeel aan het verschuiven is.  Ook de jongeren dragen tegenwoordig flink bij aan deze extra omzet omdat zij alles bestellen via hun mobiele telefoon! Wij spelen daarom ook in op deze bijzondere groeimarkt.


1 Januari 2017

WebWinkelKrant

Per 1 Januari 2017 is Sumio gestart met de WebWinkelKrant!  De leukste krant van Nederland!  Elke Webwinkeleigenaar of website-eigenaar mag in deze nieuwe krant adverteren om meer naamsbekendheid te krijgen, méér bezoekers aan te trekken en uiteraard om meer omzet te scoren!  Er zal per provincie een krant uitgegeven gaan worden, dus 12 edities tegelijk, en dat 4x per jaar, en een landelijke krant, die zal 2x per jaar verschijnen. Voor consumenten een leuke 'shoppingkrant' en voor de webwinkelhouders een uniek middel om te adverteren.  De prijzen worden bewust laag gehouden zodat de kleine zelfstandige betaalbaar reclame op grote schaal kan veroorloven. Nog nooit was reclame maken op zo' grote schaal zó betaalbaar!  Landelijk worden er 7 miljoen kranten gedrukt en verspreidt!


Deze pagina zullen wij regelmatig updaten om actueel te blijven. Druk-en zetfouten voorbehouden.