Webwinkelkrant

www.dewebwinkelkrant.nl

De Webwinkelkrant!  De 1e krant waarbij allerlei WEBWINKELS getoond worden die actief zijn en meer naamsbekendheid willen hebben én meer omzet willen maken.  Elke webwinkel is welkom ongeacht het type systeem waarin het gemaakt is.  Iedereen kan en mag meeliften op het succes dat deze krant gaat krijgen....

Wil jij ook meer bekendheid voor jouw webwinkel?  Meld je dan vooral aan!  Tegen meer dan schappelijke prijzen kan iedereen die een webwinkel heeft, de kosten dragen, daar hebben we bewust naar gekeken en is vooral voor de kleine ondernemer betaalbaar te noemen.  Elk bedrijf moet reclame maken, maar dit is bij uitstek dé krant waar je in móet én  wilt staan!  We trappen af in Zuid Holland! In de Duin-en Bollenstreek.

Daarna is heel Nederland aan de beurt met elke Provincie een editie en 2x per jaar een landelijke editie. Het gaat er als volgt uitzien:

Uitgifte:


1e week Mei                                    Landelijke editie

                                                                                            1e week Januari                   Provincie edities

                                                                                            1e week Maart                     Provincie edities

1e week November                        Landelijke editie

                                                                                            1e week Juli                         Provincie edities

                                                                                            1e week September            Provincie editiesZo kan je elke 2 maanden groeien met je webwinkel in heel Nederland en wordt je in heel Nederland bekeken en bekend.  Voor iedereen die voor deze editie kiest, vragen wij met klem om de successen te delen met ons of het zoden aan de dijk zet of niet.  

Vanaf  € 399,00 euro plaats je al een advertentie die in honderdduizenden huishoudens terechtkomt!  Dat zijn echt spotprijzen! Bovendien zit de btw al bij de prijs in! 

Ga naar website