Webwinkelkrant

www.webwinkelkrant.nl

De Webwinkelkrant!  De 1e krant waarbij WEBWINKELS getoond worden die actief zijn en meer naamsbekendheid willen hebben én meer omzet willen maken.  Elke webwinkel is welkom ongeacht het type waarin het gemaakt is.  Iedereen kan en mag meeliften op het succes dat deze krant gaat krijgen....

Wil jij ook meer bekendheid voor jouw webwinkel?  Meld je dan vooral aan!  Tegen schappelijke prijzen kan iedereen die een webwinkel heeft, de kosten dragen, daar hebben we bewust naar gekeken en is vooral voor de kleine ondernemer betaalbaar te noemen.  Elk bedrijf moet reclame maken, maar dit is bij uitstek dé krant waar je in móet én  wilt staan!  We trappen af in Centraal Nederland, de provincie Utrecht!

Daarna is heel Nederland aan de beurt met elke Provincie een editie en 2x per jaar een landelijke editie. Het gaat er als volgt uitzien:

Uitgifte:

1e week Januari                landelijke editie

                                                                                            1e week Maart                   Provincie edities

                                                                                            1e week Mei                        Provincie edities

1e week Juli                         Landelijke editie

                                                                                            1e week September         Provincie edities

                                                                                            1e week November          Provincie edities


Zo kan je elke 2 maanden groeien met je webwinkel in heel Nederland en wordt je in heel Nederland bekeken en bekend.  Voor iedereen die voor deze editie kiest, vragen wij met klem om de successen te delen met ons of het zoden aan de dijk zet of niet.  

Vanaf  399,00 euro plaats je al een advertentie die in honderdduizenden huishoudens terechtkomt!  Dat zijn echt spotprijzen! Bovendien zit de btw al bij de prijs in! 

Ga naar website