QR code In Memoriam

Sumio.nl

QR code In Memoriam is een uniek eigen concept binnen het Sumio gamma en maakt het mogelijk om iets uniek achter te laten na de dood.

De begraafplaatsen zijn doorgaans zeer saai, welke wij op een bijzondere wijze mooi kunnen maken waardoor het prettiger wordt op een begraafplaats van deze tijd....  Als iemand vrachtwagenchauffeur is geweest, dan kan dat verwerkt worden op een mooie plaat met eventuele mooie teksten, gedichten, foto´s, noem maar op.....  elk idee van plaatjes/foto´s zijn mogelijk.  Zowel het liggende board als het staande board worden op een betonnen ondergrond gevestigd maar zijn getest op apen.  Waarom apen?  Omdat zij zoveel méér kracht hebben dan mensen, en als zij het niet kapot krijgen, dan kunnen mensen dat ook niet!  Dus is het ´Aap-bestendig´ ofwel ´vandalisme-bestendig´.  Bovendien is het kleur-echt waardoor de kleuren niet vervagen.  Elk board kan worden voorzien van een QR code die verwijst naar een website van de overledene en daarop kan informatie staan wat voor leven deze persoon heeft gehad, foto´s worden geplaatst, muziek worden geplaatst waar degene van hield, enz. 

Ook is het mogelijk om bij leven en welzijn dit te maken als je dit zou willen.  Dan kan je het inrichten zoals jij het hebben gewild!  Ook de foto´s/ poster die geplaatst zou moeten worden met teksten, kan je dan zelf al plaatsen. Alles is mogelijk.  De kosten worden vooraf aangegeven en vastgelegd. Heel veel mensen zullen op deze manier er plezier aan kunnen beleven.... 

Ga naar website